İlk devreyi galibiyet ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Rize temsilcisi karşısında aldığımız galibiyet ile 11 puanımız bulunmakta ve 7.sırada yer almaktayız. 1 aylık verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip 2.yarıda daha az puan kayıplarına uğrayarak başarılı neticelerin altına imza atmak istiyoruz.Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.

TÜRKİYE KUPASI’NA KATILACAKLAR

Seyhan Belediyespor Hentbol takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Bilbek,“ İzmir’de 18-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Kupası karşılaşmalarına katılacağız. Grubumuzda, Nilüfer Belediyesi,Göztepe ve Birinci lig takımlarından Aydın PTT takımları bulunmakta. İlk maçımızı Perşembe günü Aydın PTT Spor Kulübü ile oynayacağız” diye konuştu.

BİLBEK:BELEDİYE BAŞKANIMIZ

AKİF KEMAL AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Antrenör Bilbek konuşmasını şöyle tamamladı, “ Türkiye Kupası karşılaşmaları lig öncesi iyi bir ön hazırlık olacak. Hedefimiz bir üst tura yükselmek. Kupa mesaisinin ardından ikinci yarı için ilimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 11 Ocak’ta kendi sahamızda Ankara Hentbol İhtisas takımını konuk edeceğiz. Bizlere her zaman destek veren Seyhan Belediye Başkanımız  Akif Kemal Akay’a, sporcularım adına teşekkür ediyorum”