Çeyrek final kuraları sonrasında Beşiktaş Aygaz, Spor Toto , Nilüfer Belediyespor ve İzmir BBSK 1. torbada seri başı olarak yer alırken, 2. torbada Beykoz Belediyespor, Göztepe, Güneysu ve Seyhan Belediyespor yer alacak.İlk maçların 15 Ocak, ikinci maçların ise 5 Şubat tarihlerinde oynanması düşünülüyor.

BİLBEK’TEN SPORCULARINA ÖVGÜ

Seyhan Belediyespor Hentbol takım Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Adanalı sporcularımızla büyük bir başarıya imza attık. Süper lig  takımlarıyla başa baş mücadele ettik. Türkiye’ye, Seyhan Belediyespor takımını güzel bir şekilde tanıttık. Çeyrek final maçında da elimizden gelen çabayı harcayacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum” dedi.

BASKETBOL TAKIMI FARKLI KAZANDI

Bu arada, Büyük Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı Bilfenspor Kulübü’nü 128-36 yenerek üçte üç yapma başarısı gösterdi. Müsabakayı, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı ve Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Özkök, Seyhan Belediyesi Basın Müdürü ve Seyhan Belediyespor Genel Kaptanı Gökhan Üney, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Olgun Arslan da izledi.