zirve mücadelesi veren Adana Demirspor bu hafta sonu deplasmanda oynadığı Malatyaspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak, haftayı kayıpsız kapamanın mutluluğunu yaşıyor. Malatyaspor karşısında arzuladığı galibiyete Cihan’ın attığı goller ile ulaşmasını bilen Mavi-Lacivertli ekip, kötü zemin üzerinde oynanan karşılaşmada zorda olsa rakibini 2-0 lık bir sonuçla geçerek, kendisini yakından takip eden Tarsus İdmanyurdu ile arasındaki puan farkını 5 çıkarırken, Mardinspor ile de arasındaki puan farkını 6 ya çıkararak önümüzdeki haftalara avantajlı bir şekilde girdi. Teknik Direktör Hüseyin Özcan liğ de verdikleri zirve mücadelesinde, deplasmanda alınan 2-0 galibiyetin ve 3 puanın kendileri açısından önemli oladuğunu belirterek: "Malatya karşılaşması bizim için çok önemliydi. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda, deplasmanda oynanacak olan Malatya maçının zor geçeçeğini bilerek çalışmalarımızı tamamladık. Rakip oyun içerisinde agresif ve sert bir futbol ortaya koydu, rakibin bu oyunu karşısında futbolcularım ortaya koydukları üstün performans ile karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi. Futbolcularımı aldıkları bu güzel galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

DURMAK YOK

Malatyaspor maçının ardından Adana ya dönen Mavi-Lacivertli ekip geceyi Aytaç Durak Tesisilerinde geçirerek, önümüzdeki hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Diyarbakır Diski maçının hazırlıklarına dün yapılan çalışma ile start verdi. Teknik Direktör Hüseyin Özcan gözetiminde çalışmalarına başlayan, mavi-lacivertli futbolcuların oldukça neşeli ve morallerini yerinde olduğu gözlendi. Dün iki grup halinde yapılan, yenileme çalışmasına Malatya maçında skatlanan Aydın, Orhan ve Osman katılmazken, hafif sakatlığı devam eden Ceyhun Yelkenci arkadaşlarından ayrı düz koşu yaparak çalışmayı katıldı. İki grup halinde yapılan çalışmada, futbolcular aşırı rüzgar nedeni ile çalışmalarını kapalı salonda tamaladılar

Sakatlar Can Sıktı

Bu hafta sonu deplasman da oynanan Malatyaspor karşısında alınan galibiyet sevindirirken, rakip futbolcuların agrasif ve sert futbolu karşısında, bir orta alan mücadelesinde rakibi ile girdiği ikili mücadelede sol ayak yan capraz bağlarında esneme görülen ve karşılaşmayı yarıda bırakan Aydın Tabak'ın bu durumuda bir okadar takım arkadaşlarını üzdü. Aydın ın yanı sıra rakip futbolcuların sertliklerine hedef olan Osman ve Orhan Terzi nin sakatlıklarını ise çok ciddi olmadığı yapılan kontroller sonunda Teknik Direktör Hüseyin Özcan a rahat bir nefes aldırdı.