Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından Adanalının isteğini dile getirerek gündeme taşıdığı Adana Demirspor'un Süperlige alınması konusunda TFF'nin açıkça Zeydan Karalar'ı siyaseten akarte etmek ve kötü duruma düşürmek maksatlı açıklamasının ardından Başkan Karalar'dan yeni bir Twit geldi. 

Başkan Karalar paylaşımında "Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkmasını istemek, bu konuda görüş iletmek her Adanalı kadar benim de hakkımdır. Bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz olmamıştır.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun da alacağı her karara saygılıyız.
#süperliginDEMİRİeksik"

Şimdi gözler Salı Günü yapılacak TFF toplantısına çevrildi. Bu toplantıda Adana Demirspor ve Manisa FK'nin durumunun görüşülmesi bekleniyor. TFF'nin acilen yaptığı açıklama ise bu konuda ön plana çıkan Zeydan Karalar'ı akarte ederek siyasi rantı başkalarına vermek. 

ANCAK TFF'NİN BİLMEDİĞİ BİR ŞEY VAR. ADANA DEMİRSPOR CAMİASI ARMA VE RENKLERİN PEŞİNDEDİR. BU NEDENLE SİYASİ MANEVRALARI BIRAKIP,  ADANA DEMİRSPOR'UN MANTIKSAL ÇERÇEVEDE ALINMASI GEREKEN SÜPER LİGE DERHAL ALINMASI GEREKMEKTEDİR.