Ceyhan spor salonunda yapılan idmanı izleyen Başkan Sözlü, idman sonu yaptığı açıklamada yaklaşık 12 yıldan bu yana Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele ettiklerini belirterek, “Bu zamana kadar birçok yerli ve yabancı sporcular Ceyhan Belediyespor forması giymiştir. Bunların bazıları ferdi olarak çok iyi sporcular olmasına rağmen istediğimiz sonucu alamadığımız zamanlar olmuştur. Bunu hep takım olmaya bağlıyorum. Biz takım olarak oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Başarı istiyorsak mutlaka ve  mutlaka bu başarıyı hep birlikte istememiz lazım. Yönetimin, taraftarın ve teknik ekibin başarı istemesi maalesef takıma başarı getirmiyor. Herkesin başarıda beninde payım olsun diye istemesi lazım” dedi.

AVRUPA’YA HAK EDEREK GİTMEK İSTİYORUZ.

Taraftarların Avrupa Kupalarında mücadele etmemiz yönünde isteklerin olduğunu da söyleyen Başkanı Sözlü, “Gecen yıl ve daha önceki yıllarda da hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak diye demeçler vermiştik. Aslına bakarsanız Avrupa’da mücadele etmemiz yönünde teklifte geldi. Ama biz Avrupa mücadele edeceksek mutlaka bunu hak etmemiz gerekir. Hak ederek Avrupa Kupalarında mücadele ettiğimiz zaman daha istekli daha verimli olacağımız kanaatindeyim. Bunu istiyorsak hep birlikte istememiz lazım” dedi.

 

LİĞDE İYİ GİDİYORUZ.

Bu yıl alınan neticelerden memnun olduğunu da belirten Başkan Sözlü, “takım olarak bu yıl iyi gidiyoruz. Önce Süper Toto Türkiye Kupası’na katılma hakkı elde ettik. Ligde şuanda Mersin Büyükşehir Belediyespor Karşılaşması haricinde Fenerbahçe ve Galatasaray’a mağlup olduk. Buna karşılık beş galibiyet alarak iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı devam ettirmek istiyorsak önümüzde oynanacak olan Tarsus Belediyespor karşılaşmasını ve kalan dört karşılaşmamızdan da galibiyet almamız gerekiyor. İlk yarıyı en azından üç mağlubiyet ile kapatırsak ikinci yarı öncesi oynanacak olan Türkiye Kupası’na daha moralli çıkacağız” şeklendi konuştu.