Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduğunu ve bu kadar düşük mücadele ve pozisyonu az olan bir karşılaşma beklemediğini bildirdi.

MUSTAFA AYDIN YÖNETTİ
Futbolun içerisinde her türlü skorun olacağını dile getiren Uğur, şöyle devam etti:
''TKİ Linyitspor adına bir şey söylemiyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Hakemle ilgili bir iki kelime bir şey söylemek istiyorum. Hakem, herhalde stajını burada tamamlıyor. Bu da bizim müsabakaya denk geldi. Doğru karar vermesi ve verdiği kararda dirayetli olması gerekiyordu. Özellikle de maçın ikinci yarısında en az 4 tane pozisyonda hakemin devam ettirmesini bir türlü anlayamadım. Bunlar hiç şık değildi bana göre. Bu takıma geldiğim günden beri, bir hakemin en kötü yönettiği maçım buydu. Bundan sonraki maçlarımızda stajyer hakem atanmasın. Gol pozisyonuyla ilgili herhangi bir yorum yapmıyorum. Ama genel olarak hakemin gözü önünde olan faulleri dahi veremeyerek aciz bir yönetim sergiledi. Oyuncularım sahada ter döktü, emek harcadı. Hakkıyla kazanan takımları tebrik ediyorum. Emeklerin bu şekilde çalınmasını hoş görmüyorum. Bu konuda gerekli yerlere başvurumuzu yapacağız.''
dedi.

--------------

Gökhan Kaba neden yoktu?

Adana Demirspor'un golcü oyuncularından Gökhan Kaba, Tavşanlı maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. bilindiği üzere Gökhan kaba, sakatlığı nedeniyle Antep ve Kartal maçlarında tribünde oturdu.

Daha sonra iyileşen ve idmanlara katılan Gökhan Kaba, Tavşanlı deplasmanı için kadroya alındı. Ancak Gökhan Kaba, maç günü kadroya alınmadı. Golcü oyuncu yine tribünde maçı izlemek zorunda kaldı.

----------

İrfan, bir iyi bir kötü

Orduspor'dan kiralanan başarılı oyuncu İrfan, bir türlü istikrar tutturamadı. Kartal maçında çok iyi bir mücadele eden ve en çok koşan futbolcu olarak gözlere yansıyan İrfan, tavşanlı maçında bunun tam tersi görüntü verdi.

Takımını neredeyse 90 dakika boyunca kendisinden mahrum bırakan İrfan, taraftarlardan özür diledi. İrfan, "Göztepe maçı farklı olacak. Böylesi kötü dönemler yaşayacağız. dilerim bir daha yaşamayayız."diye konuştu.

--------------------------

Ya Şener olmasaydı...

Demirspor kalesi kesinlikle emin ellerde. kaleci Şener'in başarı istikrarı sürüyor. Tavşanlı maçında da adeta devleşen rakip forvete geçit vermeyen Şener en az 3 net pozisyonda gole kalesini kapattı.

Başarılı futbolcu yenilen tek golde de hata yapmadı. Atılan şuttu Berat'a çarpan top Şener'i yanıltıp ağlarla buluşmuştu. Bu yenilgiyi unuttuklarını anlatan Şener,"daha iyi oynayarak Göztepe maçında mücadele etmemiz gerekiyor."şeklinde konuştu.

-----

Lawal'a tepki var

Demirspor forması altında ilk maçında yani Adanaspor karşılaşmasında çok iyi performans sergileyip takımının 5 haftalık galibiyet serisine katkı koyan Lawal, şimdilerde kötü oyunuyla tepki çekiyor.

Özellikle son haftalarda başına buyruk tavırlarıyla 90 dakikada sahada kalan ve ferdi oyunu tercih eden siyahi oyuncu, Tavşanlı karşısında alınan yenilgide katkısı var. Lawal, cezalı duruma düştü ve bir de Göztepe maçında takımını yalnız bırakacak.