İşte o yazı;
"PTT 1. Lig'deki şampiyonluk umutlarımız yavaş yavaş tükeniyor. Adanaspor da Adana Demirspor da gelecek adına çok ümit vermiyor. Takımlarımızdan bir şahlanış, bir uyanış, bir atak göremiyoruz. Adanaspor, bir bir ilerliyor. Adana Demirspor ise tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. 3 hafta üst üste kendi sahasında oynayacağı varsayılarak yapılan puan hesaplarını alt üst ediyor. Adanaspor karşılaşmasında alınan bir puandan başka eser yok. Koca 3 haftada bir puan. Turuncu-Beyazlılar da gelen fırsatları iyi değerlendiremiyor. Biri tek tek ilerliyor, diğerinin nereye gittiğini kestiremiyoruz.

Halbuki Adana halkı bu sezon Süper Lig hayaliyle yaşıyor. Adana 5 Ocak Stadı'ndaki maçlarda yaşanan doluluk oranı süper ligdeki takımlara örnek oluyor. Atmosfer de hava da futboldan, futbolcudan yana... Taraftar iki takımı da yalnız bırakmıyor.

Her şey iyi güzel ama helva yiyemiyoruz.

Kendimce her hafta iki takımı değerlendirmeye çalışıyorum. Elbette yüreğim biri için daha çok atıyor. Bu gerçek diğerinin de Süper Lig'e çıkması isteğimi geri plana itmiyor. Çıksın da hangisi çıkarsa çıksın diyorum. Bu duygum şüpheye meydan vermiyor. Her nedense kötü gidişatta eleştirdiğim takım ya da futbolculardan dolayı ben de yoğun eleştiriye maruz kalıyorum. Eleştirecek yön arıyormuşum havası yaratılmaya çalışılıyor. Tersine, her hafta bu sütunlardan Süper Lig yolculuğunu kaleme almak istiyorum. Maalesef olmuyor. Cumartesi günkü Demirspor maçında yaşadığımız hüsranı hatırladıkça umutlarım rafa kalkıyor.

Şimdi söyler misiniz; Cumartesi günkü Demirspor'u neresinden ele almalıyız? Futbolcuların çoğu ve özellikle Teknik Direktör Mustafa Uğur, ne yaptığını bilmez haldeydi. Mavi Çocuk Utku için harekete geçen koca camia Karşıyaka maçından 3 puan çıkaramaz mıydı! Üstelik aynı gün kuruluş yıldönümü balosu vardı. Gündüz alınan 3 puanın sevinciyle akşam baloda buluşulur düşüncemiz de suya düştü. Öyle ya, neyin sevincini yaşayacaktık.

Mavi Çocuk, ölmeden bir hafta önce Kayseri Erciyes maçını 5 Ocak Stadı'nda babası Kemal'le birlikte izlemişti. Ali Utku'nun son maç heyecanıydı. O maçta da mağlup olmuştu Şimşek. Şimdi düşünüyorum da 'Mavi Çocuk'a adanan Karşıyaka maçında da sıfır çekildi.

Yok ya, hiç bir şey düşünmek istemiyorum"