TEMSA HEYETİNDEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Otobüslerin Seyhan Belediyesine teslim edilmesinin ardından TEMSA İnsan Kaynakları Genel Müdür yardımcısı Erhan Özel, Kurumsal iletişim Müdürü Ebru Ersan, Yurtdışı satış Müdürü Umut Kamay ve Yurtiçi satış yöneticisi Mehmet Akiz,  Başkan Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti. Heyet ziyarette, en zor anlarında kendilerine samimi ve anlamlı destek veren Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

AKAY “ÜRETEREK, ADANA’YA KATMA DEĞER KATAN HERKESİN YANINDAYIZ”

Başkan Akay ise üretime belediyede de her zaman önem verdiklerini hatırlatarak “Adana’ya katma değer katan, istihdam sağlayan ve Elektrikli otobüslerle doğayla barışık üretim yapan TEMSA’nın yaşaması kentimiz adına önemli. Adana’mıza katma değer katan, üreten herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Aldığımız otobüslerle yine Seyhanlıya hizmet edeceğiz. Umarım TEMSA bir daha zor duruma düşmez.” dedi.

ANLAMLI DESTEK ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Konuşmaların ardından TEMSA yetkililerince Başkan Akay’a otobüs maketi hediye edildi. Başkan Akay ve şirket yetkilileri daha sonra otobüslerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Seyhan Belediyespor’a alınan otobüslerle ilçedeki amatör spor kulüplerinin deplasman maçlarına ulaşım gibi ihtiyaçları karşılanacak.