ATDSK’nınkulüp içi turnuvalarından biri olan, ancak, üye olmayanların da katılabildiği turnuva Türkiye’nin farklı illerindeki stadyumlar, havalimanlarının çatı sistemlerini de inşa eden Adana merkezli yapısal çelik ve asma tavan üreticisi BoypanelYapı Sistemleri’nin sponsorluğunda yapıldı. Kadınlar ve erkeklerde toplam 8 kategoride 300’den fazla sporcunun katılımıyla yapılan turnuva, grup maçlarıyla başladı, eleme uygulanan ana tablo maçlarıyla tamamlandı. Turnuvanın kupa töreninde konuşan

ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sponsora, hakemlere ve sporculara teşekkür ederek, “spor dostluktur, kardeşliktir. Tenisin en büyük güzelliği insanları birbiriyle kaynaştırmasıdır. Burada vereceğimiz birincilik, ikincilik kupalarının bu açıdan bakıldığında bir önemi yoktur. Turnuva boyunca tanıştığımız yeni arkadaşlıklar, kazanılan yeni dostluklar daha önemlidir” dedi. Keskin, Boypanel Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı ve ATDSK As Başkanı Abdullah Özdiler’e de plaket vererek teşekkür etti. Turnuvanın şampiyonları ile finalistlerine kupaları Keskin, Özdiler ve ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Tenis Kaptanı Özkan Çetin tarafından verildi. Turnuvada gruplarında şampiyon ve finalist olan sporcuların isimleri şöyle: 


“Kadınlar C Grubu Başak Altıparmak ve Tuğçe Çevik, B Grubu Nazlıcan Arık ve Neslihan Özsoy, A Grubu Cennet Başlama ve Kübra Ay, Master Grubu Ece Şanıvar Koçak ve Saime Üreten. Erkeklerde C Grubu Ömer Faruk Küçük ve Koray Bakmaz, B Grubu Yavuz Yıldızhan ve Orhan Ünveren, A Grubu Salih Kılıçaslan ve Mustafa Satar, Master Grubu Abdurrahman Gündeşlioğlu ve Abdullah Öngen.”