Adanaspor'un takım Kaptanı Tuna Üzümcü, Denizlispor deplasmanında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak puan sıralamasına bakıldığında kaybolan birşeyin olmadığını söyledi. Adanaspor camiası olarak 1.5 yıldır büyük bir mücadele verildiğini anlatan Tuna Üzümcü,"Bu takım geçen yıl da ilk yarı sıkıntılı günler geçirdi ancak daha sonra ikinci yarı art arda kazandığımız maçlarla final oynadık.Kaybolan birşey yok. Sadece biraz sabırlı olalım"dedi.
Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu uzun maratonda Adanaspor'un mutlaka bu yarışın içerisinde yer alacağının altını çizen Tuna Üzümcü,"Taraftarımız gibi biz de başarıyı istiyoruz.Onları anlıyoruz.Paniğe gerek yok. Biraz sabırlı olalım ve uzun lig maratonunda danaspor'un hedefine ulaşacağından hiç kimse şüphe etmesin.Bizim takımın sadece sabıra ihtiyacı var ve taraftarımızın panik yapmamasını arzuluyoruz. Adanaspor'a destek verildiğinde inanın geçen yıl  ikinci yarıda yakaladığı atmosferi tekrar yakalar ve üst üstte maçlar kazanır"diye konuştu.
"Teknik Direktör Levent Eriş'in gitmesini oyuncular da istemedi, bu konuda ne düşünüyorsun?" sorusuna Tuna Üzümcü,"Geçen yıl Adanaspor'a geldiğimizde bu takım son hafta ligde kalmıştı. Geçen yıldan bu yana 1.5 yıldır Levent Eriş bu takımı kurmak için elinden geleni yaptı.Bizleri Levent hoca getirdi. Hocamızın Adanaspor'a katkısı büyük.Geldiğinden bu yana birçok işle uğraşıyor.Adanaspor'un yeniden yapılanması için büyük bir mücadele veriyor. Bu uzun lig maratonunda sadece yapmamız gereken sabırla yukarıya tırmanmak ve hiçbir şekilde panik yapmamak.Biraz sabırlı olduğumuzda sabrın sonunda arzu edilen yere geleceğiz"diye görüş belirtti.