Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, Sakaryaspor AŞ karşısında kaybedilen 2 puan için üzgün olduklarını, ancak hedeften sapmayacaklarını söyledi.

Sakarya AŞ maçında verilen mücadeleden memnun olduklarını ifade eden Tuncel, "3 puan almak istiyorduk ama şans yanımızda değildi. Ancak önümüzdeki maçlar için biz teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Ayrıca taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar takımını destekleyen bir taraftar grubuna sahibiz. Rakip takıma da saygı gösteriyorlar, sahaya yabancı madde atmıyorlar, küfretmiyorlar. Bu maçta da görüldü ki taraftarımız centilmendir ve bunu ispat etmiştir. Yönetim olarak maça gelen tüm taraftara teşekkür ediyoruz" dedi.

Adana Demirspor'un önünün açık olduğunu belirten Mustafa Tuncel, kulübün mali yapısı ile ilgili önemli gelişmeler yaşandığını anlattı. Tuncel şunları söyledi:
"Yeni aldığımız futbolculara ve piyasa esnafına olan borçlarımızı ödedik. Geçmişten kalan teknik adam ve futbolcu alacaklarını ise muhatapları ile anlaşarak çözme gayretindeyiz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece hem borçlarımızı ödeyeceğiz hem de taraftarlarımıza mutlu olacakları maçlar izleteceğiz. Biz yönetime gelirken önümüze 3 yıllık bir hedef koymuştuk. Üç yıl içinde borçlarımızı ödeyeceğiz ve sportif başarıyı yakalayacağız. Bu hedeften asla sapmayacağız, hedefimize ulaşacağız"