Adana Demirspor'da  Younes Belhanda'nın ardından Mario Balotelli de mavi lacivertli formayı giyecek.Adana Demirspor'daKulüp Başkanı Murat Sancak, "Balotelli ile %85 oranında anlaştık. Daha bitmedi, son görüşmeyi yapacağız. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecek. Hayırlısıyla olsun diyoruz" dedi.

 ÜCRETİN YARISI SPONSORLARDAN

Başkan Murat Sancak şöyle konuştu;

 Balotelli için deli diyorlar. Biz Adanalıyız biz de deliyiz kimse merak etmesin biz onu yönetiriz.Bir dünya yıldızı daha Süper Lig'de! Mario Balotelli, önümüzdeki hafta imza için Türkiye'ye geliyor. 
“Başka transferlerimiz de olacak. Bütçemiz dahilinde bu transferler oluyor. Yanlış anlaşılmasın, kulüp zora düşmeyecek. Balotelli’ye vereceğimiz paranın yarısını sponsor verecek. Kendimiz ödemiyoruz yani. Profesyonel yönetilen bir şirketiz. Sponsorluklar var. Şirket olarak baktığımızda artıdayız. Federasyon’dan limitimizin artırılması için teklifte bulunacağız. Belhanda çok kaliteli futbolcu. Kendisiyle birebir görüştüm, evine gittim. Çok karakterli bir oyuncu. Balotelli uyum sağlar. Oyuncuların çoğunu bedavaya alıyoruz. Bonservisi olmayan oyunculardan imza parası isteniyor. Bizi yıprattı biraz. Akintola da Hatayspor’da kiralık oynuyordu. Kendisiyle anlaştık. Kulübüyle görüşme devam ediyor. Pazartesi belli olur. İnanıyorum ki transferler ikinci etap kampına katılacak.

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

kariyerine Inter'de başlayan Balotelli, 2010'ların başında geleceğin en büyük yıldızları arasında gösteriliyordu. Manchester City, 2010 yazında onu 29 milyon euroya transfer etti. 2013'te Milan'a 20 milyon euroya katıldı. 1 sezon sonra yine 20 milyon euroya Liverpool'a gitti. Daha sonrasında Nice, Marsilya ve Brescia'da top koşturdu ve son olarak İtalya alt lig takımlarından Monza'nın formasını giydi.