Bir taraftan maddi sıkıntı, diğer taraftan peş peşe gelen olumsuz neticeler nedeniyle morali bozulan camianın az da olsa yüzünü güldüren gelişme yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınan ve bir süre Demirspor'dan uzak kalan Başkan Levent Özveren, dün Aytaç Durak tesislerine glereke yöneticilerle birlikte toplantıya katıldı.
Demirspor için mücadele ettiklerini belirten Başkan Levent Özveren,"Normalda ayağa kalkmamam gerekiyor ama Demirspor için buraya geldim. Tek çabamız sıkıntıyı aşmak. Bunun için elbirliğiyle mücadele veriyoruz. Bu konuda Valimiz Hüseyin Avni Coş'a teşekkür ediyorum. Bizlere çok yardımcı oluyor. Başkanımız Zihni Aldırmaz da gerekli yardımı bizlerden esirgemiyor. dilerim kalıcı gelir kaynakları konusunda da önemli adımlar atarız."dedi.
---

Kolları sıvadılar

Demirspor yönetim kurulu maddi sıkıntıyı aşmanın çözümlerini arıyor. Konu ile ilgili olarak son çare Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret eden Demirspor yönetimi istediği desteği bulmak istiyor. Vali Coş'un ılımlı yaklaşımı ile iyice kolları sıvayan Demirspor yönetim kurulu, çalışmalara start verdi.
Dün Aytaç Durak tesislerinde toplanan yönetim kurulu, tam kadro halinde biraraya geldi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıdan çıkan netice rapor haline getirelecek ve en kısa zamanda Vali Hüseyin Avni Coş'a teslim edilecek.
---