HENTBOL'DA VETERANLARIN HEYECANI

Adanalı Veteran Hentbolcular; İzmir’in Urla İlçesi’nde 23/26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuva için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Yemekli toplantıda bir konuşma yapan Çukobirlikspor ve Milli Takım eski Antrenörü, aynı zamanda Veteranlar Takımı Kafile Başkanı olan Kazım Tekin;  1976 yılında kurulan Hentbol Federasyonu’nda başkan, yönetici, sporcu, hakem ve antrenör olarak görev yapan Hentbol Sevdalılarıyla buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Tekin, “İzmir Urla’daki Veteranlar Hentbol Turnuvası bu sezon Hentbol Federasyonu tarafından organize edilecek. Bu nedenle; maçlarda kurallar geçerli olacak. Turnuvaya destek veren Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç başta olmak üzere; Veteranlar Kurulu Başkanı Ayten Altun, Veteranlar Platformu Başkanı Ahmet Türe’ye şükran borçluyuz” dedi.

“ANTRENMANLARA BAŞLIYORUZ”

Kazım Tekin; eski hentbol ailesiyle hasret gideceklerini, katılım sağlayacakları +45 yaş grubunda da derece yapmak istediklerini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Büyük çoğunluğu Deplasmanlı Ligde uzun yıllar Çukobirlikspor forması giyen, benim de öğrencilerim olan sporcularla bu turnuvaya katılacağız. Gittiğimiz İllerde vali, belediye başkanı veya kaymakam, yerel yöneticiler bizlere büyük destek veriyor. Müsabakaların yanı sıra çevre gezileri ve gala gecesi yapmaktayız.Bu bağlamda; haftada en az iki gün antrenman yaparak turnuvaya ciddi şekilde hazırlanacağız. Hedefimiz dereceye girmek ve Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek.”

ESENDEMİR; “HENTBOL AİLESİNİ TESİSLERİMİZDE MİSAFİR ETMEKTEN MUTLUYUZ”

ÇGC Başkanı ve aynı zamanda Hentbol Hakemi olan Cafer Esendemir de gecede bir konuşma yaparak, hentbol ailesini ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Esendemir; büyük yoğunluğuna rağmen maç yönettiği ve keyif aldığı Veteranlar Turnuvası’na katılım gösterdiğini söyledi. Geceye; eski Çukobirlikspor Kulübü sporcusu Prof.Dr. Osman Metin Yavuz, Ç.Ü. Spor Bilimleri Öğretim Görevlisi Mehmet Bilbek, Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Kamil Dikici, Eski Merkez Hakem Kurulu üyesi ve Milli Hakem Ramazan Şanıvar, Veteranlar Kurulu Üyesi Şükrü Özhan, Murat Uzel, Metin Muhacir, Muhittin İbiş, Mahmut Kızıltan, İbrahim Şentürk, Hüseyin Kumaşbay, Atilla Güneş, Mehmet Asım Yıldırım, Kenan Karaer ve Erhan Ongun da katıldı.

ÇGC Tesisleri’ndeki gecede yakılan mangalda ünlü Kebapçı Fahri Ergin, pişirdiği kebaplar ve mezelerle Hentbol Ailesine hizmet verdi.