Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Prof.Dr.Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda oynanan final maçında; İstanbul Üsküdar Belediye Spor Kulübü’nü 31-20 yenen Ada Sokağı şampiyonluğa uzandı. Şampiyonluk Kupası’nı Adana Valisi Dr.Süleyman Elban’ın elinden alan Ada Sokağı oyuncuları büyük sevinç yaşadı.

Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Muzaffer Çintımar dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Turnuva sonunda şampiyon olan Ada Sokağı Takımına 15, ikinciliği elde eden İstanbul Üsküdarspor’a 10, üçüncü olan Ankara AS Hentbol Kulübü’ne 7.5, diğer dereceye giren takımlardan Elazığ, Antalya Konyaaltı Belediyesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Aksaray Belediyespor ve İzmir Gençlik Merkezi Spor Kulübü’ne 5’er bin lira para ödülü dağıtıldı.

BAŞKAN KILIÇ; EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç; şampiyon olan Beta Transformatör Ada Sokağı Spor Kulübü başta olmak üzere dereceye giren tüm takımları kutladı. Kılıç, Adana’ya daha önemli organizasyonlar vermek istediklerini ifade ederek, emeği geçenleri kutladı.