Başkan Bekir Çınar, Kulüp 2. Başkanı Metin Türk, Başkan Vekili Erdeniz Çelebi ve Kulüp İdare Amiri Mustafa Erhan Çetinus ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Tarihi kulübün sıkıntılı süreçten geçerken çok önemli desteklere ihtiyaçları bulunduğunu kaydeden Başkan Çınar, “Bizler Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak’tan spor fonunda oluşan hakkımızı istiyoruz. Sayın Başkanımız Durak hak yemeyen bir kişidir. Buna hepimiz inanıyoruz. Şehrimizin her iki takımı da hedefi olan kulüplerdir. Bir takımımız süper lig, biz ise Bank Asya Ligi’ne çıkmak için mücadele veriyoruz. Başkanımız Sayın Durak’ın bu sesimize kulak vereceğine inanıyoruz”dedi.

 
  TUNCEL VE KESMEZ’E TEŞEKKÜR

 Mavi-lacivertli kulüp başkanı Bekir Çınar, Belediye Vanspor deplasman giderlerini karşılayan eski kulüp başkanlarından ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuncel’e teşekkür etti. Çınar, “Maçımız nevruz kutlamaları nedeniyle Salı gününe alındı. Bu nedenle uçak biletlerimiz iptal edildi ve deplasman masraflarımız 26 bin liraya çıktı. Daha  önce yerel bir televizyon kanalında en uzak deplasman giderlerimizi karşılama sözü veren Sayın Tuncel’e şu zor günlerimizde verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ayrıca maçımızın tekrar Pazar gününe alınması yolunda Van Valiliği ile irtibata geçen Adana Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Salih Kesmez’e de gösterdiği ilgi ve mücadele nedeniyle yine teşekkür ediyoruz. Kendileri maçlarımızda da bizleri yalnız bırakmıyorlar” şeklinde konuştu.

 İş Bankası ile maksimum kredi kartı anlaşmasına ilişkin sözleşmenin imzalandığını da
hatırlatan Başkan Çınar, “Banka ile anlaşmamız tamamlandı. İlk destek de Skoda Özgen Otomotiv yönetimi ve personelinden geldi. 25 kişilik bir ekiple kredi kartı başvurusunda bulundular. ATO da dataları bize ulaştırdı. Mayıs ayı sonuna kadar 20 bin kişiye ulaşmayı hedefledik. Ayrıca Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasından bir gün önce yani 3 Nisan Cumartesi günü Menderes Adası’nda kebap ve şalgam günü düzenleyeceğiz. Futbolcularımızın da katılacağı bu etkinliğe milletvekillerimizi, mülki ve idari amirlerimizi, belediye başkanlarımızı ve taraftarlarımızı davet edeceğiz. Kebap ve şalgam günümüze sanatçılarımız da katılıp renk katacaklar” diye konuştu.

 İlk hedefleri olan grup birinciliği yolunda hafta sonu karşılaştıkları Elazığspor karşılaşmasından 1 puan alarak yollarına devam ettiklerini kaydeden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar, “Son yıllarda Demirspor’a gelmiş karakter olarak en karakterli oyuncu topluluğuna sahibiz.Onlara en güzel duygularımızla sonuna kadar güveniyoruz.Genç oyuncularımız ile ağabeyleri çok iyi bir uyum içerisindeler. Gençlerimizin hata yaptığı mevkide, ağabeyleri iki kişilik oynayarak eksikliklerini kapatıyorlar” dedi.