Yapılan görüşmelerden olumlu yanıt bekleyen yönetim kurulu, en azından acil ödemeler için sıcak para akışını sağlamak istiyor. Yöneticiler görüşmelere bugünde devam edecek.

------
Demirspor'un U 18'i dolu dizgin

Teknik direktör İbrahim Çolak yönetimindeki U 18 takımı Ankaragücü galibiyetinin ardından dün de Kırkkale takımını 5-1 yenmeyi başardı. Böylelikle U 18 takımının başırılı futbolcuları ve teknik heyeti galibiyet serisi yapmış oldular.
Takımın gollerini Yunus, Muhittin, Yasin, Yusuf ve Ali Osman kaydetti. Teknik direktör İbrahim Çolak,"Çok iyi mücadele veriyoruz. Bununla birlikte oyuncularımızı A takıma hazırlıyoruz. Takımımda üst yapıya vereceğim oyuncular var."diye konuştu.
Altyapı sorumlusu Kemal Bahalı ise,"Oyuncularımı kutluyorum. Teknik heyetimiz başarılı gidiyor. Ancak ben asıl önemle üzerinde durduğum konu Federasyonun altyapıya vereceği ödeneği üst yapının borcu olması nedeniyle kesmesi. Bu durum bizi zora soktu. Görüşmeler sürüyor."dedi.
-----
Hakem Sivas bölgesinden
Pazar günü oynanacak olan Çankırıspor-Adana Demirspor maçını Sivas bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Niğde bölgesinden Özer Velioğlu ile yine Sivas bölgesinden Egemen Eren yapacaklar.
-----
Çolak, gençleri izledi
Adana Demirspor teknik direktörü Durmuş Ali Çolak, dün 13.30'da yapılması gereken idmanı 14.40'a alarak genç takımın karşılaşmasını yakından takip etti.
Yetenekli oyuncuların olduğuna dikkat çeken Çolak,"Tespit ettiğim isimler var. Onları ilerleyen dönemlerde üst yapıya alıp mutlaka hazırlayacağız."diye konuştu.
-----