Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut Geçtiğimiz yıl, sezona başlarken hedefimizin ligde kalmak olduğunu söylemiştik. Geçtiğimiz sezon hedefimizi istediğimiz bir şekilde yakaladık. Bu sezon ise hedefimiz grubumuzda şampiyon olmak. Hedefimizi ona göre belirledik.
Takımımızı biliyoruz elimizdeki futbolcuların kalitesini de. Bu kaliteli futbolcularımızın arasına nokta transferler yaparak hedefi yakalamak istiyoruz.
“NOKTA TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Geçen sezon 1. Amatör kümede zorlu mücadele eden ve ligi 4. sırada tamamlayan Yüreğir Demirspor olarak bu yıl geçen yıldan kadromuzda bulunan 7-8 genç oyuncu ile devam edeceklerini ve, Teknik Sorumlu Kadir Boz, Murat Çevik ve Mehmet Ünal hocalarımızın belirleyeceği yerlere kaliteli oyuncular katarak da nokta transfer edeceklerini anlatan Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut, “Bu sezon maçlarımızı kendi sahamız olan AKDENİZ stadyumunda oynayarak taraftarlarımız daha huzurlu ve rahat bir biçimde maç izlemelerini sağlayacağız” diye konuştu.
 “ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYORUZ”
Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut, bölgedeki çocukların fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı olmalarını sağlamak için çaba harcadıklarını ifade ederken, “Sporcularımızı yetiştirirken, önce kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlıyoruz. Bu sezon daha önceki yıllara göre daha çok sporcuyu bünyemizde tutmak ve onları topluma birer yararlı insan olarak yetiştirmek için çabalıyoruz” diye konuştu.