Güncel

Sütçülere "Harman Kart" tanıtıldı

Abone Ol

TEB Yetkilileri, üyelere yaptıkları açıklamada, Harman Kart’la hem ihtiyaçlarını uygun koşullarda alın, hem de ödemelerini hasattan hasada yaparak, sağladığı ayrıcalıklarla rahat bir nefes almalarının mümkün olduğunu ifade ettiler.

Harman Kart'ın ayrıcalıkları da şöyle sıralandı: 
"Tarımsal üretiminize yönelik ihtiyaçlarınızı anlaşmalı üye işyerlerimizden karşılama imkanı. Faizsiz kampanyalı üye işyerlerinde 6 aya kadar “sıfır” faizli alışveriş imkanı. TEB Şube ve ATM'leri ile diğer banka ATM'lerinden limitiniz dahilinde kredi/nakit avans çekebilme imkanı. Hasat/gelir dönemine uygun vade. Farklı noktalardan ödeme yapma kolaylığı. SGK ve Bağkur prim ödemeleri Kart üzerinden verilecek otomatik ödeme talimatı ile mümkün olacak"

Kredi başvurusu için; Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi veya tarımsal üretimi belgeleyen diğer belgeler, Nüfus Cüzdan fotokopisi, İkametgah senedi. Teminata ilişkin belgeler (Kefil bilgisi/Tapu fotokopileri/Taşıt rehni vb.) gerekiyor.
Başkan Memduh Özalp, üreticiyi bilgilendiren etkinlik dolayısıyla Simge Yem Yetkilileri ile TEB Bankası Yetkilileri'ne teşekkür etti.