Siyaset

“Tek adam zihniyeti, Türkiye’yi çökertir”

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, toplumun tüm kesimleriyle görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Tümer’in bu seferki durağı Çukurova Oğuz Boyları Derneği oldu.
Dernek Başkanı Mehmet Demir ve üyelerin büyük ilgi gösterdiği toplantıya katılanlara teşekkür eden Tümer, Türkiye’nin geleceği için iyi düşünüp doğru karar verilmesi gerektiğini vurguladı.

Sivil toplum örgütlerinin gücüne inanan bir yapıya sahip olduğunu, bu nedenle derneklerin birlik ve beraberlik ruhuna işaret ettiği toplantılara katılmaya özen gösterdiğini ifade eden Tümer, “Çocuklarımızın geleceği için, toplumun huzur ve refahı için, özgürlük ve demokrasi için kararlı, doğru ve emin adımlarla ilerlemek zorundayız” dedi.

EKONOMİYE İŞARET ETTİ
Anayasa referandumunun Türkiye için önemine işaret eden Tümer, “Tek bir kişi Türkiye’nin geleceğine karar verirse belirsizlik hakim olacak. Kimse yatırım yapmaya cesaret edemeyecek. Ekonomi tek adamın keyfine göre, vereceği kararlara kurban edilecek. Kriz, iflaslar, işsizlik ve yoksullukla birlikte çöküş gelecek. Türkiye’deki her bireyin geleceğini yakından ilgilendiren tek adam zihniyetine karşı durmak zorundayız” diye konuştu.

Türkiye’nin tarihinden gelen süreçte tam bir kültür mozaiğine sahip olduğunu, insanların barış ve kardeşlik duygularıyla yaşam sürdüğünü dile getiren Tümer, “Bu güzelliğin yok edilmesine izin vermeyelim” şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Mehmet Demir, kendilerini yalnız bırakmayan Tümer’e teşekkür etti.