Son yıllarda en çok merak uyandıran teknolojik alet olarak tanımlanan iPad bugün ABD’de satışa çıkıyor. Teknoloji uzmanlarının “cep telefonu, laptop ve e-kitap” olarak tanımlayabildiği iPad’i piyasaya çıkmadan önce ABD’nin önemli gazeteleri Wall Street Journal ve NY Times inceledi. 3 farklı hafıza kapasitesiyle piyasaya çıkan iPad’in Wi-Fi’li ve Wi-Fi+ 3G’li iki modeli bulunuyor. Her iki gazetenin de etkileyici olarak tanımladığı iPad’in pil dayanma süresi ve ekranında parmak izi bırakmaması beğenildi.

NY Times adına iPad’i inceleyen David Pogue “İşlemcisi çok kuvvetli, cihaz oldukça çabuk açılıyor, çabuk yüklüyor ve internette gezmek iPhone’da gezmekten çok daha hızlı. Ekranı o kadar büyük ki haritalar gerçek harita boyutunda en ince ayrıntısıyla görünüyor” derken iPad’in olumsuz özellikleri olarak Flash formatında video görüntüleyememesi, dik durumda iken klavyenin kullanımının zor olması ve fiyatının bazı dizüstü bilgisayarlardan daha yüksek olmasını gösterdi.

Dev boyutta dokunmatik ekranın herkesin denemesi gerektiğini belirten Pogue şarjının ilan edilen 10 saatin aksine etkileyici bir biçimde 12 saat dayandığını açıkladı. iPad’in ABD satış fiyatı 499-829 dolar arasında.

ÖZELLİKLERİ

* Boy: 242.8 mm n Genişlik :189.7 mm

* Ağırlık: 0.7 kg n Dahili disk: 16-32-64 GB

* Ekran: 9.7 inç LED dokunmatik

* İşlemci: 1GHz n Ekstra: Dijital pusula, GPS



adana haber, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, gökhan durak,ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,ga


adana haber, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, gökhan durak,ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,gazeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk,akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor,botaş,aski,ucuz ekmek,en ucuz su,medya,haberekstra, haberekstra.net, adana basın,çukurova gündem,çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol,zeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk,akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor,botaş,aski,ucuz ekmek,en ucuz su,medya,haberekstra, haberekstra.net, adana basın,çukurova gündem,çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol,