SERHAN KELLEÖZÜ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Çukurova’nın bereketli topraklarından yetişen ve bir döneme damgasını vuran başta Akdeniz Akşamları gibi dillere pelesenk olmuş birçok şarkının söz yazarı ve bestecisi aynı zamanda Grup Merdiven in kurucusu ünlü müzisyen Serhan Kelleözü geçtiğimiz günlerde Akciğer Tümörü nedeniyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniğinde cerrahi bir operasyon geçirdi. Tümörün erken evrede olması nedeniyle operasyon sonras sağlığına kavuşan Serhan Kelleözü yeniden müzik çalışmalarına devam edebilecek.

Kelleözü kontrol için gediği Balcalı Hastanesi’n de Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz’ü ziyaret etti. Ziyarette Keleözü’nün hastalığının teşhisi sürecinde yer alan Gögüs Hastalıkları Uzmanı Do. Dr. Sedat Kuleci ve Cerrahi Operasyonu gerçekleştiren Göğüs Cerrahisi Uzmanı Alper Avcı’da bulundu. Ziyarette konuşan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Serhan Kelleözü’nün Çukurova’nın kalbinden yetişen önemli bir isim olduğunu özellikle Akdeniz Akşamları şarkısının yıllardır bir marka haline geldiğini ifade etti. Gündüz Kelleözü’nün sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek daha uzun yıllar şarkılarıyla sevenleriyle birlikte olmasını dilediklerini sözlerine ekledi.

Serhan Kelleözü ise Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi mezun olduğunu sağlığına tekrar kavuşmanın ve yeniden müzik ile buluşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek bu süreçte operasyon öncesi ve sonrası teşhis ve tedavisinde katkısı olan başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Kelleözü ayrıca yakın bir zamanda sağlık çalışanlarına konser sözü de verdi.