Geçtiğimiz günlerde kulüp binalarını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a iade-i ziyarette bulunan Vatan Spor Karate Kulübü Genel Koordinatörü Mustafa Toksöz, desteklerinden dolayı İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür etti.

"AMACIMIZ TÜRK GENÇLİĞİNE HİZMET"

Eski Karate İl Temsilcisi, Vatan Spor Kulübü Genel Koordinatörü Mustafa Toksöz kulüplerinin Adana’da karate sporunu geliştirmek ve kalkındırmak adına üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi. Bir karate sevdalısı olarak sürekli yeniliklere açık olduklarını ifade eden Mustafa Toksöz, “Yıllardır edindiğim tecrübelerimi genç karateci arkadaşlarıma aktarıyorum. Benim için önemli olan gönül verdiğim sporun iyi bir noktada olmasıdır. Bunun içinde dün olduğu gibi bugünde üzerime düşeni yapmaya hazırım” diye konuştu.

"VATAN SPOR KULÜBÜ’NÜ KUTLUYORUM"

Çalışmalarını titizlik içerisinde sürdüren Vatanspor Kulübünü dikkatle takip ettiklerini belirten Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “Vatan Spor Kulübü ciddi ve planlı çalışmaları ile örnek olacak bir karate kulübüdür. Adana ve Türk karate sporu için ciddi projeler ortaya koyan kulüp yetkililerini özverili çalışmalarından dolayı kutlamak gerek. Bizler spor yöneticileri olarak her zaman böyle Türk sporuna katkı koyan kulüplerimizin yanındayız” dedi.