SEYHAN'DAN AÇIK OLACAK SEMT PAZARLARI

Bu çervede İlçe Belediyeleri açık olacak semt pazarlarının yerlerini belirledi. Seyhan Belediyesi 31 mahallede semt pazarlarının  sadece yaş sebze ve meyve satışı yapılabilecek şekilde açık olacağını açıkladı.    Pazar tezgahları sosyal mesafe kurallarına göre kurulacak ve vatandaşların Pazar yerine girişleri HES kodu sorgulamasıyla gerçekleştirilecek.

Seyhan’da 8 ve 15 Mayıs cumartesi günleri 10.00 - 17.00 saatleri arası açık olacak pazar yerleri şunlar:

Dumlupınar, Emek, Denizli, Gülbahçesi, Gürselpaşa, Hürriyet, Küçükdikili, Sarıhamzalı, Seyhan (Akkapı), İsmail Hazar (Şakirpaşa-1), Şakirpaşa-2, Ş.Uzm.Çvş. Enver Buğur (Pınar), Ş.Öz.Hrk.Pol.M.Ş.Polat Aydın  (Gürselpaşa-1), Tellidere-2, Narlıca (Yeşilevler), Yeşiloba, Yeşilyurt, Reşatbey, Mithatpaşa, Sümer, Topel, Kanal, İstiklal, Hadırlı, Fevzipaşa, Çifteminare, Barbaros, Cemalpaşa, Barış, Bahçeşehir, 2000 Evler.

YÜREĞİR'DE AÇIK OLACAK SEMT PAZARLARI

Yüreğir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge doğrultusunda 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri ilçe genelinde 12 pazarın açılmasına karar verdi. Pazarlarda sadece yaş sebze ve meyve satışına izin verilecek. Buna göre, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in talimatları doğrultusunda ilçede 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 12  mahallede pazar kurulacak. 

PTT Evleri Kapalı Semt Pazarı, Akıncılar Kapalı Semt Pazarı, Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Kapalı Semt Pazarı, Şehit Erkut Akbay, Köprüköyü, 19 Mayıs, Yeşilbağlar, Akdeniz, Yakapınar, Solaklı, Doğankent ve Yunusoğlu semt pazarı genelge kuralları çerçevesinde hizmet verecek.

Pazarlar 10.00 - 17.00 saatleri arası açık olacak ve ilgili genelge doğrultusunda sadece yaş sebze ve meyve satışına izin verilecek.