Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kaşif Barut, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Selçuk Özkök’le birlikte Encümen Salonu’nda belediyenin tüm birimlerinde görev yapan bayanlara hitabeden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyede bayan-erkek ayrımı olmadığını ifade ederek, “Böyle bir günde sizi hatırlamamak yanlış olurdu. Aslında yılda birkez Kadınlar Günü’nü kutlamak içime sindirdiğim bir gün değil. Yani hergün, bayanların günüdür. Onlar bizim yol arkadaşlarımız, annemiz, kızlarımız, eşlerimizdir. Dolayısıyla birlikte çalışıyor, birlikte üretiyor, birlikte düşünüyoruz. Genel Sekreterimiz, Strateji Daire Başkanımız, Özel Kalem Müdürümüz hepimiz belediyedeki bütün bayanların günlerini, bütün beyler adına kutluyoruz. Sizlerle birlikte olmak bizim için şereftir. Her zaman sizin yanınızdayız. Bugünün anısına, sizlere birer gül vereceğim, ama meclis toplantısında da eşlerine, annelerine, kızlarına iletmeleri içini meclis üyelerimize de gül vereceğim. Buradaki tablodan iftihar ediyorum. Salonumuz ilk kez böylesine dolu dolu. Halen bayan arkadaşlarımız geliyor. Bu da, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ne kadar doğru yolda hareket ettiğini göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin kadınlar gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
   BAYANLARDAN ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR...
   Bayanlar adına söz alan Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan ile mimar Suna Uzunyayla, ince davranışı nedeniyle Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür ettiler.
   25 yıldır belediyede görev yaptığını, ilk kez böyle bir kutlamaya tanık olduğunu ifade eden Mimar Suna Uzunyayla, “İlk kez bayanlara, belediye başkanı tarafından teşekkür ediliyor. Böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyoruz. Bu nezaketinden dolayı tüm arkadaşlarım adına başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
   Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Genel Sekreter Kaşif Barut ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Selçuk Özkök, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamasına katılan çalışanlara birer gül verdiler. Başkan Vekili Aldırmaz’ın bu inceliği, belediyede çalışan bayanlar tarafından alkışlarla karşılandı.