HADIRLI'YA 4 BİN 500 METREKARELİK PARK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP ve İyi Parti il-ilçe başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, her iki belediyenin bürokratları ile Hadırlı sakinlerinin katıldığı temel atma töreni, Millet İttifakı adına umut dolu görüntülere sahne olduBaşkan Zeydan Karalar, “Belediyelerde yönetim nasıl olur, para nasıl yönetilir, batık bir gemi çok dikkatli bir yönetim anlayışıyla nasıl yüzer hale getirilir, gelirinin 4 katı borcu olan belediye nasıl iş yapar hale getirilir Türkiye’ye gösterdik. Bu yıl belediyemizde gelir borçtan fazla hale gelecek. Gittikçe daha iyi duruma geliyoruz. Bunun sonuçlarını Adanalı hissetmeye başladı ve her şey çok daha güzel olacak” dedi.

"SEYHAN NEHRİ ÜZERİNE KÖPRÜ YAPILACAK"

Seyhan Belediye Başkanı olduğu dönemden bu yana Hadırlı’ya yoğun hizmet yaptıklarını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, “4 bin 500 metrekarede yapacağımız  parkın temelini bugün atıyoruz. Bölgede hala 22-23 bin metrekare alanımız daha var ve onu da bölüm bölüm halkımızın hizmetine sunacağız. Hadırlı’da spor tesisini biz yaptık, şimdi Hadırlıgücü Spor Kulubü için misafirhane yapıyoruz. Taziye evi yapıyoruz ve yakında açacağız. Hadırlı’yı Yüreğir’e bağlayacak, Seyhan Nehri üzerinde bir köprü yapmayı planlıyoruz. DSİ ile çalışıyoruz. Bu dönemde temelini atacağız ve bitirmeye çalışacağız. Maliyeti minimum 150 milyon lira” diye konuştu.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentin bütününe hizmet etme görevi bulunduğunu anlatan Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Buralara çok daha sık gelmeyi ben de sizler kadar çok istiyorum ama iktidar mücadelesinde tarihi görevimizi yerine getirmek için kentin dört bir yanında çalışıyoruz. İktidar mücadelesinde hepimiz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmalıyız. Daha önce Seyhan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olacağını söylemiştim. Bunu başardık. Şimdi de Büyükşehir’i hepimizin kalesi yapacağız. Bunu yapmak için de kentin her köşesinde çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” 

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle noktaladı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk nasıl bize aydınlık bir yol bırakmışsa, o yoldan sapmadan devam edeceğiz. Bizim tek yolumuz vardır o da Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başka da yolumuz yoktur.”

"GÜÇLER BİRLEŞTİ"

Ekonomik nedenlerle yaşam koşullarının son derece zorlaştığına işaret eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da, fiyat artışları nedeniyle kaynakların daha kıt hale geldiğini vurguladı. Akay, “Böyle bir ortamda hem Millet İttifakı’nın başarısı için hem de halkımıza en iyi hizmeti sunmak için güçlerimizi birleştirdik. Bu iş birliği, önümüzdeki süreçte Millet İttifakı iktidarında neleri, nasıl ve birlikte hareket ederek yapacağımızın da örneklerini oluşturacak” dedi.

"ORTAK PROJELER DEVAM EDECEK"

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi’nin ortak projelerinin artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Akay, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte Karayusuflu’da ve Gürselpaşa’da birlikte yapacağımız projeler var ve bunlar devam edecek. Hep birlikte yapacağız. Önümüzdeki süreçte birlikte çalışmanın önemini çok daha iyi göreceğiz ve bunun meyvesini de ilk seçimde alacağız. Bugün temelini attığımız Hadırlı Mahallesi Parkımız hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.