"KAPATILAN YOLLARI AÇIN"

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi; “AKP İl Başkanının talimatıyla yolları kapatan Karayolları Genel Müdürlüğü derhal bu hatadan vazgeçmelidir. Bu yolların yeniden kullanıma açılmasını sağlamalıdır” dedi.

Çelebi’nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Kıymetli Adanalılar, değerli basın mensupları

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Adana’nın gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden otobana giriş ve çıkış yol güzergahları problemi vardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, usulsüzce geçmiş dönemde yapılan bir protokole dayanarak bu yolların kapatılmasına karar verdi. Vatandaş şehre giriş ve çıkış noktasında ciddi problemler yaşadı. Altı aydır bu yolun açılmamasının sebebi Karayolları Genel Müdürlüğünün geçmiş döneme dayandırdığı bir protokol. Bu protokolü esas alarak şehrin giriş ve çıkışlarında şehrin trafiğinin yoğunluğunda ciddi bir aksaklık oluşturdu.

Büyükşehir Belediyemiz, Türkiye’de ki CHP’li bütün belediyeler bir işi yapma noktasında genelde AKP’nin İl Başkanlıkları, Bakanlıkları iş yaptırmama noktasında elinden geleni yapıyor. Fakat biz Cumhuriyet Halk Partisi Olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak şehirde, köyde, mahallede, sokakta nerede bir usulsüzce davranış görürsek mücadele edeceğiz. AKP’nin İl Başkanının talimatıyla yolları kapatan Karayolları genel Müdürlüğü derhal bu hatadan vazgeçmelidir. Bu yolların yeniden kullanıma açılmasını sağlamalıdır.”