Çukurova Belediyesi’nce hazırlıkları son aşamaya gelen “7 Buçuk Yılda 7’nci Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek. Toplu açılış ve temel atma töreni için yer olarak özgün bir proje olan Adana Lezzetleri Çarşısı belirlendi. Adana Lezzetleri Çarşısı yanında içerisinde Mola Evi’nin de olduğu birçok önemli proje ve temalı parkların açılışı yapılacak. Yeni projelerin de temeli atılacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  “Her yıl bir toplu açılış ve toplu temel atma töreni yapıyoruz. Geçen yıl 6’ncı toplu açılış töreni yaptık. Bir süredir 7’nci toplu açılış hazırlığı yapıyoruz. 7’nci toplu açılış ve toplu temel atma törenini 23 Aralık’ta yapacağız. Töreni Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapacağımız için çok mutluyuz” dedi.

Başkan Soner Çetin şöyle devam etti:

“Bizim yol haritamız belli. Gün gün ne yapacağımızı planladık. Halka ne söz verdiysek yapacağız. 2022’de 8’nci,  2023’te 9’uncu, 2024’te de 10’uncu toplu açılış törenini yapacağız. İnşallah alnımızın akıyla Mart 2024’ten önce söz verdiğimiz her şeyi yerine getireceğiz. 7’nci toplu açılış töreninde örnek projelerimizin açılışını gerçekleştireceğiz, yeni projelerimizin temelini atacağız. Bu önemli günümüzde Sayın Genel Başkanımızın bizim yanımızda olması bizi çok mutlu etti.”

AÇILIŞI YAPILACAK ESERLER

Adana Lezzetleri Çarşısı

Mola Evi

Müslüm Baba Parkı

Yüzüncü Yıl Emekli Dinlenme Evi

Karslı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi

Türkan Bebek Parkı

Belediyeevleri 12 Nolu Park

Yüzüncüyıl 19 Nolu Park

Huzurevleri 16 Nolu Park

Güzelyalı 9 Nolu Park

TEMELİ ATILACAK ESERLER

Yüzüncüyıl 2 Nolu Gülen Yüzler Semt Kreşi

Yurt Mahallesi Açık Semt Pazarı

Güzelyalı Spor Tesisi ve Tenis Kortu

Erdal İnönü Parkı

Madımak Parkı

3 Fidan Parkı

İbat Hüseyinov Parkı