Şehit Polisin Babası Ali Oğuz, bu girişimden dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Soner Çetin, “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her konuda sizlerin yanındayız” dedi.  Şehit Polis Adem Oğuz’un babası Ali Oğuz, oğlunun adının Çukurova ilçesinde bir parka verilmesinden dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.


Adanalı Polis Memuru Adem Oğuz, İstanbul Beşiktaş’ta teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı sonucu 2016 yılında şehit oldu. Çukurova Belediye Meclisi de Şehit Polis Adem Oğuz’un isminin Belediyeevleri Mahallesindeki 9 Nolu Parka verilmesini gündemine aldı. Bu vefalı davranış karşısında duygulanan Şehit Babası Ali Oğuz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek teşekkür etti. Ali Oğuz, Adanalı şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu Çanakkale ve Adanalı Şehitler Parkındaki panoya da oğlunun isminin yazılmasını istedi. 

Başkan Soner Çetin, Şehit Polis Adem Oğuz’un parktaki Adanalı şehitler panosuna hemen eklenmesi talimatını verdi.
Şehitlerin bu ülke için canlarını seve seve verdiklerini vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz. Sizler de bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her konuda sizlerin yanındayız” şeklinde konuştu.