Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın 96 mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantılarında öncelikler belirlenerek hazırlanan “2021 Yılı Çalışma Planı” doğrultusunda gerçekleştirilen asfalt serme, bakım ve sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

AKKAPI YENİ YERLEŞİM BÖLGESİNDE YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın halkın yaşadığı yerde ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla “yerinde sosyal dönüşüm” düşüncesi çerçevesinde yaşam alanlarının kalitesinin üst seviyeye getirilmesi süreci devam ediyor.  Bu çerçevede deforme olmuş sokaklarda sağlıklaştırma, bakım çalışması ile ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Asfalt seriminin en yoğun yaşandığı bölge Akkapı yeni yerleşim bölgesindeki sokaklar oldu. Ekipler daha önce alt yapısı tamamlanan ve mıcır dökülerek çökme süreci beklenen sokakları, yoğun çalışmayla asfaltla buluşturuyor.

ASFALT SERİMİ VE PARKE DÖŞEME ÇALIŞMASI

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarındaki tüm mahallelerde de asfalt serme, bakım ve sağlıklaştırma çalışmasını yoğun şekilde sürdürüyor. Asfalt ekipleri Dağlıoğlu, Dumlupınar, Sarıhular, Akkapı, Karayusuflu, Gülbahçesi, Camuzcu, Sarıhamzalı, Yeşilevler, Pınar ve Şakirpaşa Mahallelerinde çalışmasını sürdürdü.  Parke ekibi Gürpınar Mahallesinde, Altyapı ekipleri de Gürselpaşa ve Camuzcu Mahallelerinde yaşam kalitesini daha da artırmak amacıyla çalışma yürüttü.

AKAY “YAĞIŞLAR BAŞLAMADAN ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK”

Asfalt serme, bakım ve sağlıklaştırma çalışması ile parke döşeme işleminin yağmurlar başlamadan tamamlanmasının planlandığını kaydeden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Amacımız, halkımızın tüm ihtiyaçlarını yaşadığı yerde karşılayabilmek. Bu çerçevede halkın yaşam kalitesi daha da artırmak amacıyla 10 bine yakın sokakta asfalt serimi, sağlıklaştırma ve parke döşeme işini hızla sürdürüyoruz. Amacımız bu çalışmaları kısa sürede tamamlamaktır” dedi.