6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde hem öğrenciler hem de eğitimcilerin sağlığına öncelik vererek çalışmalara başlayan Seyhan Belediyesi Temizlik işleri ekipleri, okulların yüz yüze eğitime başlamasın öncesinde temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Covid-19 pandemisinde ilçe genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla dikkat çeken Seyhan Belediyesi Temizlik işleri ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerin sağlığını da önceleyerek okulları yeni eğitim-öğretim yılı için hazır hale getiriyor.

TERTEMİZ OKULLAR, ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda okulların ortak kullanım alanları dezenfekte edildi.  Yabani otların özel makinelerle kesildiği okul bahçeleri, temiz bir görünüm kazanırken, yangın gibi olası tehlikelerin de önüne geçilmiş oldu. Okul bahçelerinin asfalt bölümleri basınçlı suyla yıkanarak, oyun alanları temizlendi.

ÇALIŞMALAR 6 EYLÜL’E KADAR TAMAMLANMIŞ OLACAK

Seyhan Belediyesi ekipleri okulların açılacağı 6 Eylül Pazartesi gününe kadar temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamlayacak. Ekipler talep halinde okullardaki temizlik ve dezenfekte çalışmalarını periyodik olarak sürdürecek.