Yüreğir Belediyesi 2022 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı ilk oturumu, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yönetiminde Yüreğir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Meclis gündemine geçilmeden önce sırayla söz alan CHP Grup Sözcüsü İsmet Yüksel, MHP Grup Sözcüsü Ruçhan İlvan ve AK Parti Grup Sözcüsü Metin Uğurlu birer konuşma yaparak meclis üyelerinin yeni yılını kutlayıp birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Meclisin açılışında konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih MehmetKocaispir ise tüm üyelerin yeni yılını tebrik ederek; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın rahat, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yüreğir Belediye Meclisimiz parti ayrımı gözetmeksizin ilçe sakinlerimize hizmet etmeye çalışan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Meclisimizde aldığımız kararların büyük bir oranını oybirliği ile ortak bir şekilde alıyoruz. Bu da bizleri fazlası ile mutlu ve memnun ediyor. Bu güzel birlikteliğin örnek olmasını umuyor, 2022 yılında tüm hemşehrilerimize sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk diliyorum.” dedi.

3 Ocak Pazartesi günü yapılan ilk oturumun ardından Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü yapılan diğer oturumlarla Yüreğir Belediye Meclisi 2022 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantıları tamamlandı.