Tam kapanma sürecinde hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirten Başkan Mehmet Fatih Kocaispir aldıkları önlemleri işçilerle değerlendirdi. Bünyesinde Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün yanı sıra Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğünü bulunduran Yüreğir Belediyesi şantiyesi uzun yıllar sonra bakım ve onarımdan geçirilerek modernize edildi. Yenilenen şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir, ardından işçilerle bir araya geldi.

KAPANMADA BELEDİYE HİZMETLERİ AKSAMAYACAK

29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek olan tam kapanma sürecinde belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak amacıyla işçilerle istişarelerde bulunan Başkan Kocaispir, “Şantiyemizi ilçe
sakinlerimize yakışır şekilde modernize ederek yeniledik. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için buradaki araç filomuzu da genişlettik. Şantiye ziyaretimizde mesai arkadaşlarımızla da bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.

VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMADIK

Tüm dünyayı olduğu gibi şehrimizi de etkisi altına alan salgın sürecinde Yüreğir Belediyesi olarak vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Sıcak yemek, gıda desteği, maske dikimi dağıtımı ve esnaf desteklerimiz ile elimizdeki tüm imkanları hemşehrilerimiz için
seferber ettik. Tam kapanmanın uygulanacağı 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında da hizmetlerimiz aksamadan devam edecek. Her zaman olduğu gibi bu süreçte mesai arkadaşlarımızla birlikte tüm vatandaşlarımızın yanlarında olacağız. Biraz daha sabırla bu işin üstesinden birlikte geleceğiz. Önce kendimiz ve ailemiz sonra toplum sağlığı için kurallara mutlaka uyalım” şeklinde konuştu.