SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMASI ASFALTLA BAŞLADI

Başkan Kocaispir, çalışmaların tamamlandığında sokağın eşsiz bir görünüm kazanacağını söyledi. Yüreğir Belediyesinin başlattığı sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında Yamaçlı 565 (Sabahattin Eşberk) sokakta sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Teknik ekibiyle birlikte mahalleyi ziyaret eden Başkan Kocaispir, projenin uygulanacağı sokakta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Esnaf ve mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunan Başkan Kocaispir, talep ve önerileri ilk ağızdan dinledi, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SABAHATTİN EŞBERK’İN ADINA YAKIŞACAK

Yamaçlı 565 sokağın Yüreğir’in en kıymetli sokaklarından biri olduğunu belirten Başkan Kocaispir, “Biz sokağımıza bu sokağın çocuğu olduğu için kurucu belediye başkanımız Sabahattin Eşberk’in ismini verdik. Ve inşallah onun adına yaraşır bir sokak olması noktasında çaba gösteriyoruz.  Bugün Güneşli ve Yamaçlı mahalle muhtarlarımızla beraber buranının güzelleştirilmesi ile ilgili ilk adımı attık, sokağımıza asfalt döküyoruz. Elektrik hatlarını yer altına alarak, cepheleri yenileyerek sokağımızı Adana’mızın en güzel sokaklarından bir tanesi haline getireceğiz” diye konuştu.

MUHTARLIK BİNALARI VE PARK YENİLENİYOR

Proje kapsamında Yamaçlı ve Güneşli mahallelerinin ortak kullandığı parkın da yenilendiğini kaydeden Başkan Kocaispir, “Bu kapsamda iki mahallemizin ortak kullandığı parkımızı yeniliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile ortak projemiz olan mahalle muhtarlıkları ve mahalle evi yapımı ile ilgili süreç de devam ediyor. Orada Yüreğir Belediyesi olarak arazinin teminini sağlıyoruz. Sokağımızın güzelleşmesi, eşsiz görünümüyle Adanalıların en çok ziyaret ettiği sokak olması noktasında büyük bir çaba içerisindeyiz.” dedi. Başkan Kocaispir’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etti.