Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm hizmetleri vatandaşın beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni bir uygulamayı başlattıklarını duyurdu.
Belediye binasının içine yerleştirilen Dilek Ağacı ile hem Çukurovalıların yeni yılını kutlayan Çukurova Belediyesi hem de oluşturulan stant da halkın 2021 yılında belediyeden beklentilerini yazılı alıyor. Bu uygulamanın tanıtımına katılan Başkan Soner Çetin, kendisi de yeni yıla yönelik beklentilerini yazdı ve ağaca astı.
VATANDAŞ İSTESİN BİZ YAPALIM
Başkan Soner Çetin, yeni yılda tüm vatandaşların dileklerinin gerçekleşmesini dileyerek, 2021 yılının sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi. Her hizmeti vatandaşa sorarak yaptıklarını, çeşitli uygulamalar ile bunu gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Soner Çetin, “Pandemi başlayana kadar 6 yıl boyunca her hafta Halk Günü yaptık. Her hafta Sen Sor Başkan Cevaplasın uygulaması ile Çukurovalıların istek, görüş ve şikayetlerini alıyor, anında çözüm üretiyoruz. Bu sembolik Dilek Ağacı da bu uygulamaları bir benzeri. Belediyemize gelen vatandaşlar belediyemizden hizmete yönelik beklentilerini yazarak buraya asabilirler. Biz de bu hizmetleri 2021 yılında yerine getireceğiz” dedi.


Başkan Soner Çetin, tüm istekleri tek tek kendisinin okuyup değerlendireceğini ve hepsini hayata geçireceklerini söyledi.
PAZAR YERİNİN ÜSTÜNÜN KAPATILMASINI İSTEDİ
Bu arada bazı vatandaşlar da Dilek Ağacına isteklerini yazmaya başladı. Vatandaşlardan birinin dileğini açıp okuyan Başkan Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi Adana Koop mevkiindeki pazar yerinin üstünün kapatılması istediğini gördü. Dileği yazan vatandaşın orada olduğunun söylenmesi üzerine yanına çağıran Başkan Soner Çetin, “Gördüm ki annenin yaşlı olmasından dolayı pazarda sıkıntı yaşamaması için böyle bir istekte bulunmuşsun. Sana söz veriyorum 2021 yılı içerisinde pazarın üstü kapatılacak. Bunu yaptıktan sonra gelip sizin çayınızı içeceğim” dedi.
Dilek Ağacı fikrinin Başkan Yardımcısı Azime Kocacık’tan çıktığını belirten Başkan Soner Çetin, açıklamasının ardından başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.