Aladağlılara, desteklerinden ötürü teşekkür eden, karalama kampanyalarına inanmadıkları için minnettarlıklarını ileten Başkan Zeydan Karalar, iftar programının ardından halkla buluştu, sohbet etti, sorun dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Aladağlıların katıldığı 3 bin kişilik iftar yemeğinde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aladağlıların seçimde verdiği desteğin önemine değindi.

ALADAĞLILARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Zeydan Karalar, “Biliyorsunuz ki sizi çok seven bir kardeşiniz var. Aladağ’ın desteği benim için çok çok önemlidir. Geldiler burada sizleri PKK’yla, ASKİ’yi PKK’ya vereceğimizle, şehitlerimize dair farklı söylemlerle gerçeklerden uzaklaştırmaya çalıştılar, bizleri karaladılar. Ama siz inanmadınız. Bu Zeydan kardeşinizin Atatürk’ün askeri olduğunu söylediniz. Cumhuriyetçidir, milliyetçidir, muhafazakardır, mütedeyyindir dediniz. Kendinize benzettiniz ve bana büyük destek vererek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Onun için Aladağlıların desteği çok önemli. Sizleri çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum.

En çok geldiğim ilçe Aladağ. Aladağ ve siz Aladağlılarla güçlü bir gönül bağımız, muhabbet bağımız kuruldu. Bundan sonra da geleceğiz Aladağ’a” dedi.

RAMAZAN AYI KÖTÜLÜKLERDEN UZAKLAŞMAK İÇİN FIRSATTIR

Aladağlıların mübarek Ramazan’ını  kutlayan Başkan Zeydan Karalar,  “Mübarek Ramazanınız kutlu olsun, belki bayramdan önce buluşamayız, Ramazan Bayramı’nız da şimdiden kutlu olsun.

Ramazan, 11 ayın sultanı diye boşuna dememişler. Ramazan ayı insanların kendilerini dinleme ayıdır. 11 ay boyunca yaptığımız kötülükleri, haksızlıkları düşünüp, tüm bunlardan arınma ayıdır. Olumsuzluklardan uzaklaşma, barış ve bereket ayıdır. Bu yüzden Ramazan ayını hepimizin çok iyi idrak edip, değerlendirmemiz gerekmektedir. Küslüklerin, dargınlıkların sona erdirilmesi, kucaklaşılması için de büyük bir fırsattır Ramazan ayı. Yüce dinimiz böyle emreder. Allah hayrınızı kabul etsin, Ramazanınızı mübarek etsin. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

İftar programında orta oyunu, Hacivat-Karagöz, Tasavvuf Musikisi ve Türk Halk Müziği gösterileri de sunuldu.

ALADAĞLILARLA UZUN UZUN SOHBET

Ramazan programının ardından uzun süre halkın içinde kalan ve sohbet toplantılarında bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, toplu taşıma esnafının sorunlarını da dinledi.

Başkan Zeydan Karalar, daha sonra halkla bir araya geldi ve seçim sürecinde yaşananları, ilçenin sorunlarını uzun uzun konuştu, sohbet etti.