Sarıçam Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Programı kapsamında Adana’ya gelen Belediye Başkanları, Karaisalı İlçesi ziyareti sonrası Karataş Belediyemizi ziyaret ederek Kumluk ve Tabiat Parkında yer alan Şahin Tepesi Restoran da bir araya geldiler.  

Karataş'ta ağırlanan Belediye Başkanlarına, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, kadınları desteklemek ve ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin ürünlerini hediye etti.  

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz gerçekleştirilen programda “Sendika temsilcisi Belediye Başkanlarımızın Adana ziyareti sırasında davetimiz üzerine bizleri kırmayarak onurlandırdılar. Ziyaretleri sırasında ayrıca bizlere takdim ettikleri yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler için Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetin halka ulaştırılmasını sağlamak üzere bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyor, tüm belediye başkanlarımıza teşrifleri sebebi ile ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum. “ dedi.