Adana Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli yaşanan heyelan nedeniyle trafiğe kapalı olan Suna Kan Caddesi’nde zemin sağlamlaştırma , asfalt yenileme, su drenaj ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Araç ve yaya trafiğinin hayli yoğun olduğu Sefa Özler Caddesi, Bakımyurdu Caddesi ve Çetinkaya önü bağlantı kavşağında bitümlü sıcak asfalt  kaplama çalışması gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü ekipleri Sarıhamzalı Mahallesi ve Sanayi Sitesi’nde de bitümlü sıcak asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Doğankent Bahçeli Evler Akdeniz  Mahallesi’nde 700 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki yolda bitümlü sıcak asfalt  çalışması gerçekleştirildi. Yeşiloba Aydınlar Caddesi otogar bağlantı yolunda da kaldırım yapımı ve bordür döşeme işleri gerçekleştiriyor. Karaisalı Nuhlu ve Kuşçusofulu mahalleleri arasında kalan 14 kilometrelik bağlantı yolunda sathi kaplama yapıldı.

PARK VE BAHÇE ÇALIŞMALARI

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, parklarda bakım, temizlik ve peyzaj çalışması gerçekleştiriyor.