Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri koordinesinde Küçükkırım, Şahin Özbilen, Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere çarşı merkezinde çalışmalarını sürdüren ekipler, ana ve ara sokaklar üzerinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çarşı merkezinde kaldırımlar, yollar ilaçlı ve tazyikli suyla yıkanırken, yol çalışmalarından kalan atık ve mucurlar ise ekipler tarafından toplanıyor.

BAŞKAN AYDAR, “CEYHAN’I TEMİZLİYORUZ”

Tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Çalışmalara Küçükkırım, Şahin Özbilen Mahallelerimizden başladık. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Havaların ısınması ile birlikte vatandaşlarımızın kent genelinde bulvar, cadde, sokak ve kaldırımlarda oluşan tozdan arındırılmış daha temiz, daha rahat bir şekilde kullanılması için çalışıyoruz. Temiz bir çevre bizim için her şeyden önemlidir. Temizlik işleri ekiplerimiz çöp konteynerlerine ilaçlı su ile yıkayarak, dezenfekte ediyor. Temiz şehir, temiz çevre bilinci ile aralıksız çalışmalarımız devam edecek, Ceyhan daha temiz olacak.” dedi.

Temizlik çalışması, araç trafiği ve yaya yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde yapılıyor. Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı uygulama yaz ayları boyunca vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerler başta olmak üzere kentin tüm bulvar, cadde, sokak ve kaldırımlarını tazyikli su ile yıkamaya devam edecek.