Ceyhan merkezde sürdürülen yol bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsalda bulunan mahallelerin sorunlarının giderilmesi için harekete geçen ekipler, Sarımazı Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni dönemde ilk kez bu uygulamayı gören kırsaldaki mahalle sakinlerinin talepleri üzerine tüm mahallelerde hizmet seferberliğinin devam edeceğini belirtti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Ceyhan’ı önemsediğini ve ekipleri ile uyum içerisinde tüm köylerimizin temizliğini yapıp, bir gün içerisinde problemlerini çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Başkan Erdem; “Amaç, Daha Sağlıklı ve Temiz Bir Ceyhan"

Temizlik ve sağlık çıkartmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da değerlendirmek amacı ile tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarımazı’da seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Sarımazı Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, logarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

Çalışmaları inceledikten sonra mahalle sakinleri ile sohbet eden, talepleri dinleyen Başkan Erdem, sıkma börek yapan kadınlarla hamur açtı, sıkma börek yaptı.