Zeydan Karalar Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, bir önceki oturumda yaşanan arbedede Meclis üyesi ve MHP'li Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'nin darp edildiği öne sürülmüştü.

BAŞKAN GÖKÇE'NİN YÜZÜNE YANLIŞLIKLA ARDADAŞININ DİRSEĞİ GELMİŞ

Bugünkü oturumda görüntülerin izlendiği ve Başkan Gökçe'nin arbede sırasında bir meclis üyesinin yanlışlıkla dirseğinin yüzüne çarptığı belirlendiği kaydedildi. Arbedenin başlaması sırasında yerinden hızlı bir şekilde kalkan ve olayı yatıştırmak isteyen CHPli Meclis Üyesi Sedat Gül de davranışından dolayı meclisten özür diledi. Daha sonra söz alan MHP'li Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de arbede sırasında bir meclis üyesi arkadaşının dirseğinin yüzüne geldiğini ve rahatsız olduğu için sendelediğini kaydetti. Olayla ilgili bir sıkıntı olmadığını belirten Gökçe bir daha böyle gergin anların yaşanmamasını temenni etti. 

KARALAR "OYLAMAYA İTİRAZ OLABİLİR. GÖRÜNTÜLERİ VERMEYE HAZIRIZ"

Başkan Karalar ise Gökçe'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Karalar "Oylama sırasında 2 madde hakkında oy çokluğuyla geçmesine itiraz edildi. Biz böyle gördük. Temayül "Kabul edenler, etmeyenler" olarak oylamayı yapmaktır. Her zaman yaptığımız gibi yaptık. Ancak itiraz olabilir. Bir komisyon kurun, görüntüleri verelim bakın. Bizim tespitimiz öyle oldu. Ancak yanlışlık varsa düzeltilir. Bir şeyin kaçırıldığı yok" dedi. 

Meclis daha sonra 12 Ekim tarihine ertelendi.