Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR’ın halkın mağduriyetinin hızlı çözülmesi hassasiyetine özen gösteren ASKİ Genel Müdürlüğü projelerine hız vermeden devam ediyor.

Adana genelinde vatandaşlara sağlıklı içme suyu götüren ve altyapısı olmayan mahallere alt yapı çalışması gerçekleştiren ASKİ ekipleri Kozan'a bağlı Hacımirzalı Mahallesi'nde yıllardır foseptik, lağım çukurlarıyla sivrisinek larvalarının perişan ettiği halk ilk kez alt yapı hizmeti almaya başladı. Kanalizasyon çalışmasından ve yol hizmetinden memnun kalan Mahalle Muhtarı Hasan Erdoğan "Bugün çok mutluyuz. Kış ayında bile oğul veren sivrisineklerden ve pis kokulardan yatamıyorduk. Zeydan Karalar Başkanımdan ve emeği geçen tüm Aski çalışanlarından Allah bin kez razı olsun. İlk kez böylesi bir hizmet alıyoruz. Mahalle sakinleri olarak memnun ve müteşekkiriz"dedi.

Vursavuş Yerinde İnceledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Nesrin Vursavuş Kozandaki alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Vursavuş “Sayın Başkanımız Zeydan Karalar'ın sözleri bizim için talimattır. Kozan'ın tüm içme suyu alt yapı hattını değiştireceğiz" dedi.