Başarının bir ekip işi olduğunu kaydeden Başkan Çetin, “Bahanelerin arkasına sığınmayacağız. Hemşerilerimizin göğsünü kabartacak işlere imza atacağız” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 yılı aşkın süredir ara vermeden sürdürdüğü “Halk Günü” uygulamasını devam ettirdi. Halkın sorunlarını dinleyen, önerilerini dikkate alan Başkan Çetin, sorunlara anında çözüm bulunması için talimatlarını verdi.

VERİMLİLİK ÜST DÜZEYDE OLMALI

Halk Günü’nde vatandaşlara söz vermeden önce, bazı konularda açıklamalar yapan Başkan Soner Çetin, “Kaldığımız yerden devam ettiğimiz için burada oturmuş bir sistem var. Bu sistem üzerinde, akıllı dokunuşlar yapıyoruz. Verimliliği maksimum düzeye çıkarmak istiyoruz. Biliyoruz ki bu bir ekip işidir. Kimse tek başına bir şey yapamaz. Elde edilen başarıda herkesin payı var” dedi.

Başkan Soner Çetin, yeni dönemde herkesin göğsünü kabartacak işlere imza atacaklarını belirterek, “Bahanelerin arkasına sığınmayacağız. Başarılı olmak zorundayız” ifadesini kullandı.

19 MAYIS’I COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

19 Mayıs’ın 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımızı hatırlatan Başkan Soner Çetin, Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Çukurova, Seyhan, Ceyhan ve İmamoğlu belediyeleri işbirliğiyle görkemli bir kutlama yapılacağını açıkladı.

Başkan Çetin, “19 Mayıs Gazi Mustafa Kemal’in emperyalizme karşı mücadeleyi başlattığı tarihtir. Bu önemli günün 100. Yılını kutlayacağız. Adana’daki kutlamalar vatandaşlarımızın da katılımı ile coşkulu olacaktır” şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU’NUN HAKKI ELİNDEN ALINDI

Konuşmasında iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine atıfta bulunacak adalet vurgusu yapan Başkan Çetin, şunları söyledi:

“Devletin temeli adalettir. Temele dinamit koyduğunuzda bina yıkılır. Hukuka herkesin ihtiyacı olacak. Oysa ki, iktidarın ekonomik krizi çözecek çalışmalara yoğunlaşması gerekiyordu. Seçimi iptal ederek, ateşe benzin döktüler. Bu ülkede demokrasinin, adaletin olmadığının söylenmesi ülkeyi bitirir. Yabancı yatırımcı gelmediği gibi mevcutlar da Türkiye’yi terkeder. Ekrem İmamoğlu; seçilen, hakkı elinden alınan bir belediye başkanıdır.”