Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de oluşturulan hukuk komisyonları, Adanalının kanını emen bankamatikçileri, en sağlıklı şekilde tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tek amaçlarının belediyedeki olumsuz mali tabloyu düzeltmek ve hemşehrilerine daha iyi hizmet etmek olduğunu açıkladı.
Başkan Zeydan Karalar, “Cümle alem biliyor ki, bizim tespit ettiklerimiz çalışmadan para alanlardır. Bu durum Adana’da hizmeti aksatıyor. Mevcut durumda belediye bütçesinin yaklaşık yüzde 70’i çalışanlara gidiyor. Bizim amacımız doğru tespitler yaparak bankamatikçileri belirlemek ve belediyenin üzerindeki kamburu düzeltmek. Doğru tespit yaparak hareket etmek ve bankamatikçileri ortaya çıkarmak için yaptıklarımızı kimse siyasi hareket olarak tanımlayamaz. Biz bu tespiti yaparken siyasi ayrım gözetmiyoruz, kimseyi siyasi görüşüne göre sınıflandırmıyoruz. Adana’nın kanını emenleri tespit edeceğiz. Bunun gereklerini yerine getirmek için yapılan iç yazışmaları ve birimlerden bilgi istenmesini, kişilik haklarının ve özel hayatın gizliliğini ihlal olarak nitelendirmek kesinlikle haksızlıktır ve kötü niyetli yaklaşımlardır” dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, 22:01
Zeydan başkanım sadece bankamatikçiler değil bir de seçim döneminde facebook gibi sosyal medya hesapları üzerinden sizi pkk terör örgütüyle yan yana getirerek seçimi kaybetmeniz için yalan ve yanlış algı operasyonu yürütenler var...İnşAllah bu kişilerde tespit edilmiştir...Onlar için de bankamatikçilerde olduğu gibi gereken yapılır inşAllah... Onlar sizin seçimi kaybetmeniz için ellerinden gelen her türlü yalan ve iftirayı face book gibi sosyal medya hesapları üzerinden yaptılar... Ama ben de dahil Adana'nın bilinçli seçmeni sosyal medya üzerinden sizi pkk ile özdeşleştirmeye çalışan bu karalama ve yalanla dolu iftira kampanyasına hiç bir zaman inanmadık ve sandıkta oyumuzu size verdik sayın başkanım...Sizi seviyoruz Sayın başkanım...Zeydan başkanıma başarılar dilerim.