Adanahabermerkezi.com

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde görevde olan bürokratlar, Hüseyin Sözlü’ye seçimi kaybettirmiş, Büyükşehir Belediyesini iflas noktasına getirmiş, gözle görünür hizmet yapmadan kurumu borç batağına sürüklemişti.

Halk 31 Mart seçiminde Hüseyin Sözlü ve yönetim anlayışını beğenmediği için Zeydan Karalar'ı görve getirmişti. Ancak Halk böyle karar verirken, Sözlü dönemi bürokratları görevlerinden istifa etmek bir yana, aynı görevlerinde kalmanın hayalini kuruyor. Sanki Hüseyin Sözlü döneminde belediyeyi borç batağına sokarak iflas noktasına getiren uygulamaları hayata geçiren kendileri değilmiş gibi davranan bürokratlara tepki yağıyor. 

KARALAR "ONURLUCA İSTİFA EDİN" DEDİ AMA... 

Başkan Karalar ise "Onurluca görevden istifa etsinler" mesajı vererek bürokratların görevden ayrılması çağrısında bulunmuştu. 

Ancak Halkın kırmızı kartını bile anlamayan, ya da anlamak istemeyen adı geçen Bürokratların bu çağrıya yanıt vermesi zaten beklenemezdi. İddiaya göre Başkan Karalar, Belediyeyi kötü yöneten ekibin içinde olan bürokratların mvcut görevden gönderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Halkın parasının "Çarçur" edilmesini istemeyen Karalar devlet terbiyesi almış, dikkatli bürokratlarla çalışacak. Bu konuda yakın zamanda gelişmelerin yaşanacağı belirtiliyor.