Bulduğu her fırsatta Yüreğirli vatandaşların evine misafir olan Yüreğir Belediye Fatih Mehmet Kocaispir ''Dertlerimizi, sıkıntılarımızı birlikte aşacak, birlikte gülecek, birlikte ağlayacağız. Biz biriz, yüreğimiz bir.' dedi.
Yeşilbağlar Mahallesinde Adil Sonkaya'nın misafiri olan Başkan Kocaispir, Bedircan ve Ziyanak ailelerinin düğün merasimine katılıp çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Ece ve Barut ailesinin düğün törenine katılarak mutlu günlerinde yanlarında oldu.Yeni nişanlanan Osman Koç ve Kadriye Yaman'ı Yenidoğan Mahallesi'nde evlerinde ziyaret etti. Özkul ailesinin davetini kırmayıp onlara misafir olan Başkan Kocaispir ''Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.


BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN AYŞEGÜL’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ 


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yaptığı karakalem portre çalışmasını hediye etmek isteyen Fatih Sultan Mehmet Kültürevi, Şehit Kara Pilot Yzb. Serhat Sığınak Engelli Koordinasyon Merkezi öğrencilerinden Ayşegül Kaçar’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
Yüreğir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Kültürevi, Şehit Serhat Sığınak Engelli Koordinasyon Merkezi öğrencilerinden bedensel engelli Ayşegül Kaçar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e çizdiği karakalem portre çalışmasını hediye etmek istedi. Durumdan haberdar olan Başkan Kocaispir de doğum gününde Ayşegül’ü ziyaret etti. Sürpriz doğum günü partisi düzenleyen Başkan Kocaispir sınıf arkadaşları ile birlikte Ayşegül’ün yeni yaşını kutladı. 
 Sürpriz ziyaret ile büyük sevinç yaşayan Ayşegül duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Kocaispir’e ve arkadaşlarına teşekkür eden Ayşegül daha sonra büyük bir özveri ile bir haftada çizdiği karakalem portre çalışmasını Başkan Kocaispir’e takdim etti.


Aldığı hediyenin kendisi için çok özel olduğunu belirten Başkan Kocaispir, “Ayşegül kızımız çok yetenekli. Tıpkı buradaki diğer arkadaşları gibi. Yaptığı portre çalışmasını bana hediye etmek istediğini öğrendim. B    en de kendisine bir sürpriz yapmak istedim. Doğum gününde ziyaret ettik, yeni yaşını kutladık. Güzel kızımıza ailesi ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, nice başarılı yıllar diliyorum. Hediyesi benim için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.