İlçenin tarihi ve turistik mekanları ile  ilçenin geçmişine ışık tutan Kozan Kent Müzesi, tarihi Kozan Kalesi ve İskele Kafe’yi gezerek Tekne turu yaptılar.  Dağılcak Sosyal Tesislerinde dinlenen ve yemek yiyen iş insanları Kozan'a hayran kaldıklarını belirterek Kozan'a yapılacak yatırımlar hakkında Belediye Başkanı  Mimar Kazım Özgan ile fikir alışverişinde bulundular.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret eden iş insanları Ali Çetin Önder ve Mehmet Yaltır Aler yağ  Natürel sızma zeytin yağı ile zeytin çeşitlerinden oluşan hediye takdiminde bulundular.



Kozan'ın yatırımcı çekecek, cazibe ve merkezi bir ilçe haline getirmek için Kozan Belediyesi olarak ellerinden gelen çaba ve gayreti gösterdiklerini ifade eden Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan; “Mert ve yiğit insanların diyarı şirin ilçemiz Kozan’ımızı  iş insanlarını buraya çekmek için cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor. Onun için elimizden gelen çaba ve gayreti sarf ediyoruz. Kozan önümüzdeki dönemlerde hem iş alanlarında hem de turizm anlamında bölgenin parlayan ilçesi olacak."dedi.

İş insanları Ali Çetin Önder ve Mehmet Yaltır ise Kozan'a hayran kalırken özellikle turizm alanında cazibe merkezi olabilecek bir yapıya sahip ilçe diye bahsettiler.