Kozan  Belediyesi tarafından Hayat boyu eğitim merkezinde,Kozmek ile Sosyal Yaşam merkezlerinde devam eden kurslar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Vatandaşlara çeşitli alanlarda el becerisi kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için el sanatları kursları, Halı ve kilim dokuma kursu,giyim, Ahşap işlemeciliği, Biçki nakış  kursları gibi kursların devam ettiği  belirtilirken vatandaşların memnuniyeti dikkat çekiyor.  Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan kurslar ile ilgili yaptığı açıklamada Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde yaptığımız kurslarda vatandaşlarımız ve kursiyerlerimiz memnunlar.Vatandaşların kendi el becerilerini sergilemeleri bizleri  ziyadesiyle memnun ediyor.

Başkan Özgan; “Belediye olarak sanat, kültür ve eğitim alanındaki çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kozanlı hemşehrilerimize ücretsiz olarak kurslar veriyoruz. Vatandaşlarımıza kendi eşyalarını üretme imkanı sağlıyoruz. Kozanlı sanatı ve kültürü önemseyen, seven bir ilçe. Bizler de çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz” dedi. Kurs öğretmenleri ve Kursiyerlerde yaptıkları açıklamalarda Kozan Belediyesine ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederken Kursların devamını istediler.