Ünlü televizyoncu, Fox Tv’nin sabah haber kuşağı programı “Çalar Saat”in sunucusu İsmail Küçükkaya, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’le birlikte Çanakkale ve Adana Şehitleri Parkı’nı gezdi.

Başkan Soner Çetin’in eşi Ayşe Çetin’in de eşlik ettiği gezide İsmail Küçükkaya, parktan çok etkilendiğini belirtti. Böylesi önemli bir hizmete imza attığı için Başkan Çetin’i kutlayan İsmail Küçükkaya, “Sayın Başkan çok önemli bir hizmete imza atmışsınız. Sizi ve emek veren herkesi tebrik ediyorum. Çok etkileyici bir park olduğunu söylemeliyim” dedi.

İsmail Küçükkaya, sık sık parkta bulunan bölümlerin fotoğrafını çekti, parkın yapım aşaması ile ilgili Başkan Soner Çetin’den bilgiler aldı. Böylesine bir parkın hizmete girmiş olmasının tarihi duyarlılık açısından önemine vurgu yapan ünlü televizyoncu, böylesi önemli bir hizmetin tüm Türkiye’ye duyurulması gerektiğini ifade etti.

ANI DEFTERİNİ İMZALADI

Çukurova Belediye tarafından kısa bir süre önce Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası’nda hizmete açılan parkın her bölümünü büyük beğeni ile gezen İsmail Küçükkaya, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı. Bu arada hem İsmail Küçükkaya hem de Başkan Soner Çetin ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Parkın içerisinde bulunan Çanakkale Zaferi Sergi Salonu’nu gezen ve burada kendi televizyon programı için çekimler yapan İsmail Küçükkaya, salonda yer alan anı defterini de imzaladı.