Muhtarlarla sürekli işbirliği ve diyalog halinde olacaklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir  “Vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi noktasında işbirliğimiz sürecektir. Muhtarlarımız bizim uç beylerimizdir. Muhtarlarımızla yakın temas içerisinde olacağız. Onların ve bizim tek amacımız halkımıza hizmet etmektir. Birbirimize karşı samimi ve sabırlı olacağız. Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biridir.

Muhtarlarımız, mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol üstlenirler. Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtarlarımız, bizlerin de baş tacıdır. El ele, omuz omuza verip vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

ÖZÜNAL'DAN KOCAİSPİR'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve muhtarlar Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e teşekkür plaketi verdi. Vatandaşla devlet arasında köprü görevi görerek sorunların çözümüne katkıda bulunduklarını belirten Özünal “Bütün amacımız vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru içindir. Sayın başkana başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.